Goedkoop Spandoek Maken

Wil je je favoriete artiest laten weten dat je van hem houdt?

Of je beste vriend een warm welkom heten als je hem van het vliegveld gaat halen nadat hij op wereldreis is geweest? Een spandoek is voor dit soort gelegenheden ideaal. En iedereen kan op een eenvoudige manier een goedkoop spandoek maken.

Benodigdheden

De materialen die je nodig hebt voor een goedkoop spandoek maken kun je waarschijnlijk wel ergens vinden in je huis.

Het belangrijkste wat je nodig hebt is het spandoek zelf om de tekst op te schrijven. Dit doek kun je maken van oude lakens, gordijnen of simpelweg een eenvoudige lap stof. Mocht je geen van deze materialen in huis hebben dan kun je natuurlijk ook papier gebruiken, zoals bijvoorbeeld een oude rol met behang. Gebruik je papier dan moet je wel rekening houden met het feit dat dit sneller scheurt en beter niet nat kan worden.

Om je boodschap op het spandoek te schrijven kun je vrijwel alle denkbare materialen gebruiken; verf (hier ontdek je welke soorten verf er zijn), stiften, balpen, tekstmarkers, waskrijt. Houdt opnieuw rekening met de weersomstandigheden, het is het beste om watervaste materialen te gebruiken. Dus; waar wacht je nog op? Bedenk een pakkende tekst en ga aan de slag!