Welkom thuis spandoek

Een welkom thuis spandoek voor een familielid

Wellicht komt een van je kinderen net terug van een lange reis en wil je ze welkom heten met een welkom heten of zijn je ouders net weer thuis. Het is dan fijn om iets te bedenken wat ervoor zorgt dat ze zich speciaal voelen. Een welkom thuis spandoek is in dat geval ideaal. Deze spandoeken zijn niet alleen voordelig en gemakkelijk zelf te maken, ze zijn ook verkrijgbaar op verschillende online webshops, zodat je altijd vind wat je zoekt.

Een welkom thuis spandoek zelf maken

Wil je zelf een welkom thuis spandoek maken dat kan dat heel goedkoop en snel. Vaak kun je dit al doen met materialen die je thuis toch al hebt liggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grote stuk stof of een oud laken en een touw. Ook heb je verf nodig. Mocht het namelijk regenen blijft deze beter zitten dan reguliere viltstiften, en is bovendien beter zichtbaar. Schrijf hier bijvoorbeeld met grote letters welkom thuis op of zet er iets anders op. Je kunt de spandoek door middel van een touw aan je raam op de bovenverdieping spannen.

Toch liever kant-en-klaar?

Wil je liever een spandoek van hoge kwaliteit die al kant-en-klaar is? Neem dan gauw een kijkje online voor verschillende producten. Via UNU.ai kan je slim online shoppen, ook voor banners en spandoeken. Hun algoritme helpt je geld besparen en dus gewoon betere deals vinden. Succes!