Zelf spandoek maken

Opvallen

Soms wil je gehoord worden en zijn er drastische maatregelen nodig om dat doel te bereiken. Zelf een spandoek is daarbij een zeer effectief middel. Wie schrijft, die blijft immers en met een beetje spandoek kan dus niemand meer om jou of je boodschap heen.

Zelf spandoek makenHoe ga je te werk?

Om zelf een spandoek te maken heb je niet heel veel nodig. Een groot laken en een paar goede stiften of kwasten en een pakkende leus is al voldoende. Raadzaam is het om met potlood wel eerst jouw letters voor te tekenen. Je wilt natuurlijk niet dat jouw spandoek opvalt omdat jouw letters niet gelijk zijn, of omdat er net een woordje niet oppast. Zeker als je gebruik maakt van sierletters moet je eerst goed opletten dat je genoeg plaats hebt, natuurlijk!

Zorg er wel voor dat je het witte laken goed strak op de grond hebt liggen voor je met potlood aan de gang gaat. Wanneer je tevreden bent over de opzet van de letters pak je de stift op het verf. Hiermee maak je wat je zeggen wilt definitief. Om de boel op te leuken kun je er van alles bij tekenen. Bedenk wel dat less – more is! Met zelf spandoek maken heb je dat in de hand!

Stokken

Afhankelijk van wat je wilt met het spandoek kun je stokken bevestigen aan je spandoek, zodat je het spandoek gemakkelijk op kunt rollen – uit kunt rollen en showen.